Φτιάξτε e-books με άρθρα της Wikipedia

Φτιάξτε e-books με άρθρα της Wikipedia
 

H Wikipedia είναι φυσικά ένας θησαυρός γνώσεων. Τι γίνεται όμως όταν θέλεις να διαβάσεις πολλά άρθρα της μαζεμένα και μάλιστα off line; Εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν. Ευτυχώς η δημοφιλής εγκυκλοπαίδεια αποφάσισε να διευκολύνει τους επισκέπτες της.

Πλέον υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσει κανείς τα λήμμα τα της είτε με την μορφή PDF είτε ως EPUB, την πιο κοινή μορφή αρχείων για ηλεκτρονικά βιβλία. Με άλλα λόγια να φτιάξουν τα δικά τους e-book με τα άρθρα της εγκυκλοπαίδειας που τους ενδιαφέρουν.

Μάλιστα η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Αρκεί κανείς να ενεργοποιήσει την επιλογή «Create a book», που βρίσκεται στην αριστερή στήλη της Wikipedia, κάτω από το «Print / Export».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC