Τα νέα «φουτουριστικά» γραφεία της Google

Τα νέα «φουτουριστικά» γραφεία της Google

Νέα γραφεία για να στεγάσει τις δραστηριότητές της κατασκευάζει η Google. Το νέο campus που σχεδιάζει, με το όνομα Google Charleston East, βρίσκεται κοντά στα παλιά της γραφεία στο Mountain View της Καλιφόρνια.

Στην ουσία θα πρόκειται για επέκταση των γραφείων της, τα οποία όμως θα κατασκευαστούν από την αρχή. Αρχιτέκτονας θα είναι ο Δανός Μπιάρκε Ίνγκελς και η κατασκευή εκτιμάται ότι θα διαρκέσει 30 μήνες.

Σύμφωνα με τα σχέδια της Google, τα νέα γραφεία θα αποτελούν ένα… «ονειρικό» περιβάλλον, μέσα στη φύση, με πολλούς χώρους πρασίνου και φουτουριστικά χαρακτηριστικά.

googlebiulding

Τα γραφεία θα στεγάζονται στον δεύτερο όροφο ενός κτιρίου 55.277 τ.μ. με πεζόδρομο μπροστά στην είσοδο και εστιατόριο και καταστήματα στον πρώτο όροφο.

Το κτίριο θα είναι… «έξυπνο» και θα μπορεί να ρυθμίζει την θερμοκρασία του εσωτερικού, την ποιότητα του αέρα και τον θόρυβο.

Η Google σχεδιάζει το campus να είναι ανοιχτό για το κοινό και να αποτελέσει «προορισμό για την τοπική κοινότητα».

goo googl3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC