Γερμανός φοιτητής εναντιώνεται στη Google

Γερμανός φοιτητής εναντιώνεται στη Google
 
Αν και κανείς θα περίμενε ότι μόνο εταιρικοί κολοσσοί θα μπορούσαν να εναντιωθούν στη Google, αυτό δεν ισχύει. Απόδειξη ο Γερμανός φοιτητής Philip Matesanz ο οποίος είναι υπεύθυνος για το site Youtube-mp3.org.

Πρόκειται για ένα site το οποίο μετατρέπει τα βίντεο του YouTube σε mp3 και το οποίο όπως υποστηρίζει η Google παραβιάζει τους όρους χρήσης της υπηρεσίας. Όπως απαντά ο Philip Matesanz, το Youtube-mp3.org δεν κάνει χρήστη του API του YouTube. Συνεπώς δεν υπάρχει καμία απολύτως παραβίαση.

Μάλιστα προκειμένου να υποστηρίξει τη θέση του, έχει ήδη συγκεντρώσει 1.200.000 υπογραφές υπέρ του. Πράγμα εύκολο βέβαια καθώς δέχεται περισσότερες από 1.300.000 επισκέψεις ημερησίως.

Παρόλα αυτά το αν πράγματι θα καταφέρει να πείσει τη Google να μην του κλείσει το site, είναι εξαιρετικά αμφίβολο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC