Gerobo – Στρατηγική συνεργασία με την Gaussian Robotics, leader στην παγκόσμια αγορά αυτόνομων ρομπότ καθαρισμού

Gerobo – Στρατηγική συνεργασία με την Gaussian Robotics, leader στην παγκόσμια αγορά αυτόνομων ρομπότ καθαρισμού

ΗGerobo International προέβη σε στρατηγική συνεργασία με την ηγέτιδα εταιρεία cleaning και service ρομπότ παγκοσμίως, Gaussian Robotics. Η συμφωνία αφορά στην εμπορική διανομή, τεχνική υποστήριξη και after sales support της σειράς ρομπότ Gausium & Delivery X1 στην Ελληνική αγορά.

Αξιοποιώντας τις κλιμακούμενες τεχνολογίες ρομποτικής που είναι χρήσιμες στις Ελληνικές βιομηχανίες, logistics centres και επιχειρηματικές μονάδες καθώς και σε κτηριακές υποδομές και γραφεία, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, σουπερμάρκετ, εμπορικά κέντρα και malls, αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς, πάρκα, κτλ., η Gerobo θα καλύψει ένα ευρύτερο φάσμα αναγκών της αγοράς. Η ευφυής τεχνολογία των ρομπότ προσφέρει λύσεις με ανάπτυξη εφαρμογών Wi-fi, 4G&5G και μέσω cloud. Με την χρήση των συνεργατικών ρομπότ διευκολύνεται καλύτερα ο προγραμματισμός και η διαχείριση των στόλων καθαρισμού και εξυπηρέτησης ενώ ο βασικός έλεγχος και η δυνατότητα συν-χειρισμού γίνεται από εκπαιδευμένο επόπτη. Η ανθρώπινη εποπτεία των ρομποτικών συστημάτων είναι απολύτως σημαντική για το πέρας των εργασιών ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τις δεξιότητες των εργαζομένων αφού χρειάζεται συνεχή εκπαίδευση.

Η τεχνολογία αντίληψης χώρων και γενικού περιβάλλοντος των ρομπότ επιτρέπει να έχουν παρόμοια κρίση με τους ανθρώπους για να αναγνωρίζουν και να ταξινομούν τα σκουπίδια και τους λεκέδες, να διακρίνουν τους τύπους δαπέδων, να καθαρίζουν ανάλογα και με διαφορετικούς τρόπους. Τα ρομπότ καθαρισμού Gausium έχουν Ελληνικό μενού χρήσης, διαθέτουν μοναδικές λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης (AI), καλύπτουν χώρους χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, διαθέτουν εσωτερικά φίλτρα αυτοκαθαρισμού και μέσα από συνδυαστικές δυνατότητες μπορούν να κινούνται αυτόνομα και με τη χρήση ασανσέρ.

Τα Delivery X1 service ρομπότ εξυπηρετούν ανάγκες εξυπηρέτησης πελατών σε ξενοδοχεία, ρεστοράν και μπαρ κάνοντας χρήση έξυπνου λογισμικού για την αποστολή των παραγγελιών. Τα ‘έξυπνα’ ρομπότ αυτόνομης υπηρεσίας με ενσωματωμένη τεχνητή νοημοσύνη (AI), συνεργάζονται με ανθρώπους ως συμπλήρωμα και βελτίωση των εργασιών τους.

Σύμφωνα με τον κ. Γεράσιμο Γερολυμάτο, Founder & CEO, Gerobo International : ‘Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που διευρύνουμε τη γκάμα ρομποτικών μας συστημάτων με τα πιο εξελιγμένα cleaning & service robots στον κόσμο. Έχουμε ήδη μπει σε μια νέα εποχή, σε μια ευαισθητοποιημένη κοινωνία με μοχλούς ανάπτυξης και ευημερίας την τεχνολογία, τη διακίνηση και εκμετάλλευση των ρομποτικών συστημάτων και εφαρμογών και τη διαχείριση του περιβάλλοντος.

Η Gerobo, σε στενή συνεργασία με την Gaussian, θα αναδείξει την ουσιαστική βοήθεια των ρομπότ καθαρισμού και εξυπηρέτησης στους κλάδους της βιομηχανίας, logistics και Ho.Re.Ca. Γίνεται ολοένα πιο κατανοητό ότι τόσο οι επιχειρήσεις όσο και οι εργαζόμενοι μπορούν να εκπληρώνουν καλύτερα και πιο οικονομικά τις εργασίες τους. Έχουν πλέον στη διάθεσή τους πρόσθετα βοηθητικά ρομποτικά μέσα υψηλής τεχνολογίας για την εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των υπηρεσιών τους.

Σύμφωνα με τον κ. Henri Zhang, Manager of Eastern European Gausium at Gaussian Robotics: ‘Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την Gerobo International. Η Gerobo φέρνει μεγάλο ενθουσιασμό και τεχνογνωσία καθώς και πλούσια εμπειρία σε πωλήσεις, μάρκετινγκ και υπηρεσίες, τα οποία θα ενισχύσουν τη δέσμευσή μας να αναπτύξουμε κορυφαίες λύσεις ρομπότ καθαρισμού και εξυπηρέτησης στην ελληνική αγορά. Θα συνεργαστούμε με την Gerobo International για να προσφέρουμε πρωτοποριακά και πλούσια σε χαρακτηριστικά ‘έξυπνα’ ρομπότ καθαρισμού και εξυπηρέτησης στην ελληνική αγορά και να συνεχίσουμε να πρωτοστατούμε στην καινοτομία».

Σημειώνεται ότι τα ρομπότ επιδοτούνται από τον Αναπτυξιακό Νόμο/ΕΣΠΑ/Ταμείο Ανάκαμψης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC