Γιατί είσαι εξαρτημένη από το Instagram;

Γιατί είσαι εξαρτημένη από το Instagram;

Η επιστήμη εξηγεί γιατί δε μπορείς να σταματήσεις να ανεβάζεις και να χαζεύεις φωτογραφίες, στο Instagram…

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο λέκτορας του Stanford University, Drake Baer, στο Business Insider, το Instagram είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σε κάνει να κολλάς!

– Η φωτογραφία

Όπως αναφέρει ο Baer, οι άνθρωποι βγάζουν φωτογραφίες πάνω από έναν αιώνα. Είναι ένας τρόπος να αποχωριζόμαστε το άγχος, ότι αν δεν αποτυπώσουμε μια στιγμή, θα χαθεί για πάντα. Το Ιnstagram έχει επενδύσει ακριβώς σε αυτό το άγχος.

– Η άμεση ανταμοιβή

Αυτά τα φίλτρα, κάνουν τις φωτογραφίες σου, δηλαδή όλα όσα ζεις και μοιράζεσαι, να φαίνονται ακόμα ομορφότερα. Και έρχονται οι καρδούλες και συνεχίζεις να νιώθεις ευχάριστα.

– Default

Χάρη στα φίλτρα του, γίνεται από μόνο του επιλογή να αποτυπώνουμε στιγμές. Πρώτα πάει το χέρι στο Instagram και μετά στη φωτογραφική μηχανή του κινητού.

– Είναι κοινωνικό δίκτυο

Σταδιακά, δεν είναι μόνο για να αποτυπώνεις τις στιγμές σου, αλλά και για να κρατήσεις και επαφή με γνωστούς και φίλους. Είναι ένα κοινωνικό δίκτυο.

– Δε θες να χάσεις τίποτα

Το γεγονός ότι αυτό το app, το χρησιμοποιούν 200 εκατ. άνθρωποι, το καθιστά απαραίτητο για κάποιον που θέλει να είναι ενημερωμένος για το τι συμβαίνει εκεί έξω. Με ένα απλό scroll down, νιώθεις ότι έχεις μάθει όσα έπρεπε να ξέρει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC