Γιατί έπεσε πάλι το Facebook; -Εκπρόσωπος της εταιρείας δίνει την απάντηση

Γιατί έπεσε πάλι το Facebook; -Εκπρόσωπος της εταιρείας δίνει την απάντηση

Στις αρχές του προηγούμενο μήνα είχε πέσει για μια ώρα. Την Τετάρτη το Facebook χάθηκε από τις οθόνες των χρηστών για περίπου 15-20 λεπτά. Τελικά τι συμβαίνει με το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο;

Τη στιγμή που οι φήμες οργίαζαν από τους χρήστες που εκείνη τη στιγμή χρησιμοποιούσαν τα άλλα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, ένας εκπρόσωπος του Facebook έστειλε στο αμερικανικό σάιτ ΤNW την εξής δήλωση-εξήγηση του φαινομένου:

«Νωρίτερα σήμερα (σ.σ.: Τετάρτη) αντιμετωπίσαμε ένα σφάλμα. Είχε να κάνει με μια αλλαγή στη διαμόρφωση υποδομών που σύντομα κατέστησε δύσκολο στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο Facebook. Ανακαλύψαμε αμέσως το θέμα και το καθορίσαμε σε σύντομο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε οι χρήστες να έχουν όσο το πιο δυνατόν πιο άμεση πρόσβαση. Το τελευταίο περιστατικό αντιλαμβανόμαστε πως δημιούργησε αναστάτωση και ήδη διερευνούμε τι ακριβώς συνέβη, έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι το Facebook θα είναι πάντα εκεί για τους ανθρώπους που το χρειάζονται», τόνισε ο εκπρόσωπος της εταιρείας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC