Γκάφα από την Apple πριν από την επίσημη παρουσίαση: Ανέβασε φωτογραφίες από τα νέα iPad Air 2 και iPad Mini 3

Γκάφα από την Apple πριν από την επίσημη παρουσίαση: Ανέβασε φωτογραφίες από τα νέα iPad Air 2 και iPad Mini 3

Σε ένα ατόπημα μόλις μία ημέρα πριν από την επίσημη παρουσίαση τους, έπεσε η Apple, που όπως φαίνεται, αποκάλυψε την Τετάρτη εικόνες των πολυαναμενόμενων iPad Air 2 και iPad Mini 3.

Οι εικόνες των μοντέλων που παρουσιάζονται σήμερα, ανέβηκαν online στο «iPad User Guide for iOS 8» στο iTunes store, αποκαλύπτοντας εκτός των άλλων πως και τα δύο νέα μοντέλα θα διαθέτουν «ταυτότητα δακτυλικού αποτυπώματος» του χρήστη, όπως ακριβώς γίνεται με το iPhone 5s και τα iPhone 6. Κατά τα άλλα, λίγα φαίνονται να έχουν αλλάξει σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα.

Πάντως, αν και λίγο αργότερα, η εταιρεία κατάλαβε τη «γκάφα» της, ωστόσο ήταν ήδη αργά αφού αναπαράχθηκαν σε χρόνο-ρεκόρ από τα ΜΜΕ.

ipad-air-mini.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC