Γυαλιά εικονικής πραγματικότητας ετοιμάζει η Valve

Γυαλιά εικονικής πραγματικότητας ετοιμάζει η Valve
 
Είναι γνωστό ότι η Valve επιχειρεί να μπει στο χώρο του hardware, θέλοντας να συμβάλλει περισσότερο στην εξέλιξη του gaming. Η New York Times αποκαλύπτει, λοιπόν, με δημοσίευμά της τα σχέδια της εταιρείας στο συγκεκριμένο τομέα.

Η Valve ετοιμάζει γυαλιά εικονικής πραγματικότητας, τα οποία, όπως όλα δείχνουν, θα είναι και ο βασικός αντίπαλος του Project Glass της Google. «Με έβαλαν σε έναν εικονικό κόσμο. Στρίβω από τη μία μεριά και βλέπω ζόμπι να ετοιμάζονται να με φάνε, γυρνάω από την άλλη και βλέπω την κόλαση να με περιμένει» δηλώνει ο Nick Wingfield από τη New York Times εξηγώντας ότι αυτό που έζησε δεν έχει καμία σχέση με τις κονσόλες που υπάρχουν σήμερα.

Βέβαια, κανείς δεν γνωρίζει πότε θα είναι διαθέσιμα στα ράφια των καταστημάτων τα συγκεκριμένα γυαλιά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος κατασκευής αυτών των συσκευών είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC