Γυμναστική παρέα με διάσημους αθλητές

Γυμναστική παρέα με διάσημους αθλητές
 
Διαθέσιμο πλέον και στην Ευρώπη είναι το Adidas miCoach δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να γυμναστούν παρέα με διάσημους αθλητές όπως οι Kaka, Ava Ivanovic, Jessica Ennis, Jose Mourinho και πολλοί άλλοι!

Το miCoach που παρέχεται τόσο για PlayStation 3 όσο και γοα Xbox 360 προσφέρει περισσότερες από 400 διαφορετικές ασκήσεις και παιχνίδια αθλημάτων ενώ ταυτόχρονα ελέγχει πλήρως τις κινήσεις του σώματός του χρήστη μέσω των αισθητήρων κίνησης PS3 Move ή Kinect.

Μέσω των ασκήσεων ο κάτοχος της συσκευής κερδίζει Fit Points και μέσω του miCoach.com μπορεί να κάνει share την πρόοδο του και να ανταλλάσσει απόψεις μέσω της σχετικής κοινότητας. H διάθεση του miCoach για PS3 και Xbox 360 έχει ξεκινήσει ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο στην τιμή των £21.17.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC