Η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την iTV μέσα στο 2013

Η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την iTV μέσα στο 2013
 
Είναι κοινό μυστικό πως η Apple θέλει να κάνει την είσοδό της στην αγορά της οικιακής διασκέδασης, δημιουργώντας το δικό της σύστημα τηλεόρασης. Ήδη μέχρι στιγμής έχουμε ακούσει πολλές φήμες, αλλά και επίσημες αναφορές, που επιβεβαιώνουν το γεγονός.

Αυτή τη φορά, ο αναλυτής Brian White της Topeka Capital Markets, υποστηρίζει πως έγκυρες πηγές τον ενημέρωσαν ότι η Apple σκοπεύει να κυκλοφορήσει μία νέα τηλεόραση με μέγεθος διαγωνίου 60 ίντσες, στα τέλη του 2013, σε τιμή που θα κυμαίνεται από 1.500 έως 2.500 δολάρια.

Ο White επίσης υποστηρίζει πως υπάρχει η πιθανότητα να κυκλοφορήσουν και άλλα δύο μοντέλα της «iTV», με μεγέθη 50 και 55 ίντσες αντίστοιχα. Μάλιστα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για παρουσίαση του “iRing”, ενός δακτυλιδιού που θα δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να χειρίζεται τη νέα τηλεόρασή, απλά δείχνοντας σε αυτήν.

Οι πληροφορίες του White βασίζονται σε διάφορες συναντήσεις του με άτομα που εργάζονται σε εταιρίες της Κίνας και της Ταϊβάν και προμηθεύουν την Apple με εξαρτήματα για τις συσκευές της.

Η τακτική της αμερικανικής εταιρίας είναι να μη σχολιάζει τα μελλοντικά της προϊόντα πριν αυτά κυκλοφορήσουν, όμως έχουν ήδη υπάρξει αρκετές αναφορές στο παρελθόν από υψηλόβαθμα στελέχη της, που δείχνουν την επιθυμία της εταιρίας να ασχοληθεί και να εξελίξει το συγκεκριμένο τομέα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC