Η Apple προσφέρει πρόγραμμα «ανακύκλωσης» για iPhones

Η Apple προσφέρει πρόγραμμα «ανακύκλωσης» για iPhones
 
Με την παρουσίαση του iPhone 5 να είναι προ των πυλών, η Apple σας βοηθά να ελαττώσετε το κόστος αγοράς του νέου smartphone της, προσφέροντας σας την δυνατότητα να ανακυκλώσετε την παλιά σας συσκευή.

Μέσω του προγράμματος Reuse and Recycle, μπορείτε να επιλέξετε το μοντέλο, χρώμα, και κατάσταση της Apple συσκευή σας και να λάβετε μια πρόταση για το πόσα περίπου χρήματα μπορείτε να πάρετε αν την ανακυκλώσετε. Αν και η τιμή ανακύκλωσης ενός iPhone 4S στα 64GΒ ανέρχεται στα 345 δολάρια, 275 ευρώ δηλαδή, παλιότερες συσκευές κοστολογούνται πολύ χαμηλότερα. Σημαντικό ρόλο στην τιμή βέβαια παίζουν τυχόν γρατσουνιές στο σώμα ή στην οθόνη της συσκευής σας.

Η προσφορά είναι προς το παρόν διαθέσιμη από την Apple μόνο στις ΗΠΑ, ενώ για την Ελλάδα οι ιδιοκτήτες συσκευών της Apple μπορούν σύντομα να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία ανακύκλωσης μέσω του προγράμματος επιστροφής της Dataserv.

Παρόμοιες προσφορές είχαν πραγματοποιηθεί και πέρσι πριν από την κυκλοφορία του iPhone 4S, όταν, η Apple προσέφερε μέχρι 200 δολάρια για την έκδοση 16GB του iPhone 4.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC