Η εφαρμογή Handy Photo έρχεται σε Android και iOS

Η εφαρμογή Handy Photo έρχεται σε Android και iOS
 
Εάν χρησιμοποιείται συχνά το smartphone σας για τη λήψη φωτογραφιών, μία νέα εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε τις εικόνες σας άμεσα και είναι διαθέσιμη τόσο για Android, όσο και για iOS συσκευές.

Η εφαρμογή της ADVA Soft ονομάζεται Handy Photo 1.0 και μπορεί κανείς να τη βρει στο App Store της Apple ή στο Play Store της Google.

Η πρώτη έκδοση της εφαρμογής διαθέτει ορισμένα χαρακτηριστικά που οι χρήστες της σίγουρα θα εκτιμήσουν. Περιλαμβάνει το εργαλείο «Move Me», που επιτρέπει την εύκολη εξαγωγή αντικειμένων από τις εικόνες σας. Επίσης διαθέτει το εργαλείο «Magic Crop» που περιλαμβάνει μία μοναδική λειτουργία αναίρεσης της περικοπής.

Οι δημιουργοί του Handy Photo, υποστηρίζουν ότι κατάφεραν να δημιουργήσουν την καλύτερη εφαρμογή για επεξεργασία φωτογραφίας που υπάρχει στις πλατφόρμες φορητών συσκευών.

Επίσης, στις δυνατότητες της εφαρμογής περιλαμβάνεται και μία λίστα με 20 φίλτρα ώστε ο καθένας να μπορεί να δώσει μία καλλιτεχνική πινελιά στις εικόνες του.

Τέλος η εφαρμογή προσφέρει υψηλής ποιότητας textures και τη δυνατότητα προβολής των εικόνων σας σε φυσικό μέγεθος.

Υποστηρίζει εικόνες μέχρι και 36 megapixels και έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί με μία μεγάλη γκάμα επεξεργαστών. Η τιμή της εφαρμογής είναι στα 1,99 δολάρια (1,54 ευρώ) και για τις δύο πλατφόρμες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC