Η εφαρμογή που δίνει… Γαλάζιες Σημαίες

Η εφαρμογή που δίνει… Γαλάζιες Σημαίες
 
Η αναζήτηση μιας καθαρής παραλίας μπορεί να εξελιχθεί σε Οδύσσεια και μάλιστα χωρίς… Ιθάκη. Αυτό το πρόβλημα θέλησαν να λύσουν οι δημιουργοί ενός application που δίνει στους – επίδοξους – λουόμενους τις απαραίτητες πληροφορίες για τις καθαρές παραλίες που βρίσκονται κοντά τους.

Μέχρι στιγμής η εφαρμογή καλύπτει μόνο την Καλιφόρνια, αλλά πολύ σύντομα θα προστεθούν παραλίες από ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική και σιγά-σιγά θα υπάρχουν πληροφορίες για παραλίες σε όλες τις γωνιές του κόσμου.

Η εφαρμογή συγκεντρώνει και προβάλλει στοιχεία σχετικά με την καθαρότητα του νερού και της παραλίας. Έτσι δεν χρειάζεται να μαντεύετε εάν η παραλία που έχετε επιλέξει θα είναι καθαρή ή… βούρκος!

Το application δημιουργήθηκε για λογαριασμό της Waterkeeper Alliance, ενός δικτύου 200 περιβαλλοντικών οργανώσεων από όλο τον κόσμο και είναι διαθέσιμη για κινητά με λογισμικά iOS και Android.

Το αρνητικό της όλης ιστορίας είναι το κατά πόσο οι καθαρές παραλίες θα παραμείνουν καθαρές, εφόσον η εφαρμογή συμβουλεύει τους πάντες να τις επισκεφθούν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC