Η εφαρμογή που καταλαβαίνει τις επιθυμίες σας

Η εφαρμογή που καταλαβαίνει τις επιθυμίες σας
 
Μια εφαρμογή για το iPad που μοιάζει βγαλμένη από ταινία επιστημονικής φαντασίας, παρουσίασε πριν λίγες εβδομάδες η εταιρεία Expect Labs και αναμένεται να γίνει διαθέσιμη για download μέσα σε αυτό το μήνα.

Το «MindMeld», καταλαβαίνει τις ανθρώπινες συζητήσεις και με βάσει αυτές πραγματοποιεί σχετικές αναζητήσεις στο διαδίκτυο προκειμένου να εμφανίσει τις απαντήσεις στα ερωτήματα που «άκουσε»! Φυσικά, όλα αυτά γίνονται σε πραγματικό χρόνο.

Για παράδειγμα, εάν ένας συνομιλητής αναφερθεί σε ένα νέο εστιατόριο, το Mindmeld θα εμφανίσει στο iPad ένα χάρτη, το μενού και κριτικές. Εάν μιλάνε για διακοπές, το iPad μπορεί να εμφανίσει βίντεο από τις περιοχές που αναφέρθηκαν.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_91.png?w=1110

«Είναι η πρώτη φωνητική και οπτική εφαρμογή για το iPad που μπορεί πραγματικά να καταλάβει τι λέτε και να βρίσκει τις κατάλληλες πληροφορίες», σχολιάζει ο Τίμοθι Τάιτλ, ένας από τους συνιδρυτές της Expect Labs. «Μπορεί να μοιάζει με επιστημονική φαντασία, αλλά λειτουργεί πολύ καλά».

Μάλιστα, το όνομα της εφαρμογής προέρχεται από την τηλεπαθητική τεχνική που χρησιμοποιείται από το Σποκ στο «Σταρ Τρεκ».

Δείτε το σχετικό διαφημιστικό βίντεο της εφαρμογής…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC