Η ESET Hellas μειώνει τις τιμές στα προϊόντα οικιακής χρήσης

Η ESET Hellas μειώνει τις τιμές στα προϊόντα οικιακής χρήσης

Η ESET Hellas προχωρά στη μείωση των τιμών της για τα προϊόντα οικιακής χρήσης, σε μία προσπάθεια να ενθαρρύνει τους καταναλωτές να προμηθευτούν ένα προϊόν ασφαλείας, αλλά και να συμβάλει στη μείωση των δαπανών των Ελληνικών νοικοκυριών.

 

Αναλυτικότερα, η εταιρεία μειώνει έως και 35% τις τιμές των βραβευμένων προϊόντων ESET Smart Security, ESET NOD32 Antivirus, ESET Cybersecurity for Mac και ESET Mobile Security, το οποίο προστατεύει τα smartphones με λειτουργικό σύστημα Windows Mobile® ή Symbian® ή Android®, που προορίζονται για οικιακούς χρήστες.

 

Όπως δήλωσε, σχετικά, ο Δήμης Στρούθος, General & Operations Manager της ESET Hellas: «Στην ESET προσφέρουμε ποιοτικές λύσεις προς τους καταναλωτές για την προστασία και την ασφάλεια των συσκευών τους από πλήθος κακόβουλου λογισμικού. Συνάμα, αφουγκραζόμενοι το γενικό κλίμα δυσαρέσκειας από τους Έλληνες καταναλωτές για την ακρίβεια στην αγορά, συμβάλλουμε έμπρακτα στην αντιμετώπιση του φαινομένου, μειώνοντας τις τιμές των προϊόντων μας, ενώ διατηρούμε την ποιότητά τους στα υψηλότερα επίπεδα. Αυτό αποτελεί την αρχή και ευελπιστούμε πως θα υπάρξει και συνέχεια».       

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC