Η Google αφαίρεσε το Doodle που είχε ετοιμάσει για τον αστεροειδή

Η Google αφαίρεσε το Doodle που είχε ετοιμάσει για τον αστεροειδή

Η Google επίκαιρη όπως πάντα, είχε ετοιμάζει ένα Doogle για να γιορτάσει το πέρασμα του αστεροειδή μακρυά από τον πλανήτη μας. Η ομάδα δημιουργίας των Doodles όμως δε θα μπορούσε με τίποτα να προβλέψει την δυσάρεστη είδηση για την έκρηξη του μετεωρίτη πάνω από την Ρωσία.

Το εν λόγο Doodle που αφαιρέθηκε από την κεντρική σελίδα της εταιρίας, λίγα λεπτά μετά την δημοσιοποίηση του, έδειχνε το δεύτερο γράμμα «g» του λογοτύπου της εταιρίας να μετακινείται προς τα δεξιά, ώστε να αποφύγει τον αστεροειδή που πλησιάζει και στη συνέχεια επανερχόταν στην θέση του, σώο και αβλαβές.

Η εταιρία επιβεβαίωσε στο δίκτυο του ABC, την ύπαρξη του συγκεκριμένου Doodle αλλά και την αφαίρεσή του για λόγους σεβασμού, λέγοντας πως «σεβόμενοι τους τραυματίες από την βροχή μετεωριτών στη Ρωσία, νωρίτερα, αφαιρέσαμε το σημερινό Doodle από την κεντρική μας σελίδα. Το συγκεκριμένο Doodle δημιουργήθηκε για το πέρασμα του αστεροειδή 2012 DA14 από τη γη»

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2013/02/fetcher_1044.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC