Η Google ανανεώνει το Play Store

Η Google ανανεώνει το Play Store
 
H Google ανακοίνωσε σήμερα, μέσω του επίσημου φόρουμ της για το Android, πως είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει μία ανανεωμένη έκδοση του ηλεκτρονικού της καταστήματος Play Store.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, το κατάστημα θα έχει μία φρέσκια νέα εμφάνιση που θα είναι «απλή και καθαρή». Θα έχει μεγαλύτερες εικόνες, βελτιωμένες προτάσεις για νέες εφαρμογές και μία πολύ καλύτερη διάταξη που θα ομαδοποιεί τις εφαρμογές με παρόμοιο περιεχόμενο.

Σύμφωνα με την εταιρία, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορούν οι χρήστες να αναζητήσουν και να αγοράσουν πολύ πιο εύκολα το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει, για την Android συσκευής τους.

Το ανανεωμένο κατάστημα Play Store θα είναι διαθέσιμο για την έκδοση Android 2.2 Froyo ή υψηλότερη, ενώ από σήμερα κιόλας θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό οι χρήστες από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Για τον υπόλοιπο κόσμο η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC