Η Google απαγορεύει μεταπώληση ή δανεισμό των γυαλιών της

Η Google απαγορεύει μεταπώληση ή δανεισμό των γυαλιών της
 
Μπορεί να έδωσες 1.500 δολάρια για ένα ζευγάρι γυαλιών Google Glass και να απολαμβάνεις τις δυνατότητες της συσκευής, ωστόσο ο δανεισμός και η μεταπώληση απαγορεύονται από την εταιρεία!

Ο διαδικτυακός κολοσσός εντυπωσιάζει με τους αυστηρούς όρους χρήσης, όπου αναφέρεται: «Δεν μπορείς να κάνεις μεταπώληση, να δανείσεις, να μεταφέρεις ή να δώσεις τη συσκευή σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο. Αν το κάνεις αυτό χωρίς την έγκριση της Google, η Google διατηρεί το δικαίωμα να απενεργοποιήσει τη συσκευή και ούτε εσύ αλλά και οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος χωρίς έγκριση θα μπορεί να ζητήσει αποζημίωση ή εγγύηση.

Βλέπουμε δηλαδή για πρώτη φορά την προσπάθεια μίας εταιρείας να διατηρεί τον έλεγχο χρήσης ενός προϊόντος ακόμα και μετά την πώλησή του.

Σημειώνεται πως ένας από τους κατόχους του Glass αποφάσισε να το πουλήσει στο eBay και μετά από παρέμβαση της Google η αγγελία διαγράφηκε, ενώ στάθηκε ως αφορμή να αποκαλυφθεί το θέμα με τους όρους χρήσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC