Η Google απαντά σε αγωγή με συνταγή για ριζότο

Η Google απαντά σε αγωγή με συνταγή για ριζότο
 

Κακά τα ψέμματα. Όταν μια εταιρεία πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό της θα χρησιμοποιήσει κάθε πρόσφορο μέσο. Ακόμη και αν αυτό δεν είναι κάποιος νόμος αλλά μια συνταγή μαγειρικής.

Το περιστατικό συνέβη στη Βραζιλία όπου η Google δέχτηκε αγωγή σχετικά με δημοσιεύσεις που έγιναν στο κοινωνικό της δίκτυο Orkut. Οι δικηγόροι της απάντησαν όπως ήταν φυσικό αλλά, όπως διαπιστώθηκε, συμπεριέλαβαν στην απάντηση τους και μια συνταγή για ριζότο.

Βέβαια όταν κατάλαβαν το λάθος ζήτησαν την αφαίρεση του εγγράφου από τη δικογραφία καθώς όπως είπαν δεν σχετιζόταν με την υπόθεση. Μήπως επειδή η συνταγή ήταν για ριζότο με ντομάτα και τυρί και εκείνοι ίσως θεώρησαν ότι κάτι με κοτόπουλο θα ήταν προτιμότερο για την υπεράσπιση τους; Ποιος ξέρει…

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/05/fetcher_1186.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC