Η Google επεκτείνει τη χρήση του Knowledge Graph

Η Google επεκτείνει τη χρήση του Knowledge Graph
 

Στο πλαίσιο της προσπάθεια της να μετατρέψει τη δημοφιλή μηχανή αναζήτησης της από προορισμό αναζήτησης σε προορισμό γνώσης και κατανόησης η Google ανακοίνωσε ότι σταδιακά το «Knowledge Graph» θα γίνει διαθέσιμο και για τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου.

Προς το παρόν βέβαια η χρήση του θα παραμείνει περιορισμένη στην αγγλική γλώσσα και για τις υπόλοιπες χώρες, φυσικά για τους χρήστες που χρησιμοποιούν την Αγγλική γλώσσα, σε μια προσπάθεια να μετατραπεί από τον απόλυτο .

Στο βαθμό που οι δυνατότητες του «Knowledge Graph» ενσωματωθούν στην μηχανή αναζήτησης όταν ο χρήστης θα ξεκινά να γράφει οτιδήποτε ανεξάρτητα από το που βρίσκεται, θα εμφανίζονται αυτόματα αποτελέσματα «προβλέποντας» αυτό το οποίο αναζητά. Με άλλα λόγια στόχος είναι να παρέχονται πληροφορίες και απαντώνται ερωτήσεις πριν καν τις υποβάλει κανείς..

Ταυτόχρονα όμως, στη βάση των αποτελεσμάτων αναζήτησης θα εμφανίζεται και το Knowledge Graph Carousel το οποίο θα περιλαμβάνει φωτογραφίες, videos, συνδέσμους και γενικώς υλικό όσο το δυνατόν πιο σχετικά με την συγκεκριμένη αναζήτηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC