Η Google εξαγοράζει το Snapseed

Η Google εξαγοράζει το Snapseed
 
Η Google δεν σκοπεύει να αφήσει το Facebook μόνο του στο χώρο της επεξεργασίας εικόνων. Είναι γνωστό ότι εδώ και πέντε μήνες, το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο του κόσμου έχει προχωρήσει στην εξαγορά του Instagram.

Η Google με τη σειρά της κάνει κινήσεις να αποκτήσει μία υπηρεσία επεξεργασίας εικόνων. Η μάχη των social media κορυφώνεται και γι αυτό το λόγο η Google αποφάσισε να εξαγοράσει την εταιρία Nik Software η οποία έχει δημιουργήσει την δημοφιλή εφαρμογή επεξεργασίας εικόνων, Snapseed. To Snapseed μπορεί να κάνει ό,τι ακριβώς και το Instagram, όπως για παράδειγμα τα φίλτρα στις φωτογραφίες.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την εξαγορά, αλλά αυτό που αναμένεται από τη Gοοgle είναι να ενσωματώσει τις νέες δυνατότητες επεξεργασίας φωτογραφιών στο Google+.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC