Η Google φέρνει το Knowledge Graph σε όλο τον κόσμο [Video]

Η Google φέρνει το Knowledge Graph σε όλο τον κόσμο [Video]

Η Google ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να λανσάρει σταδιακά τη “μηχανή γνώσης” Knowledge Graph και για τις υπόλοιπες χώρες, φυσικά για τους χρήστες που χρησιμοποιούν την Αγγλική γλώσσα, σε μια προσπάθεια να μετατραπεί από τον απόλυτο προορισμό αναζήτησης σε προορισμό γνώσης.

Ουσιαστικά, σε λίγο καιρό όταν θα ξεκινάτε να γράφετε έναν όρο αναζήτησης, ανεξάρτητα από το που βρίσκεστε, θα βλέπετε αυτόματα αποτελέσματα κάτω από τη μπάρα αναζήτησης τα οποία θα εμφανίζονται “προβλέποντας” αυτό που θέλετε να βρείτε, παρέχοντας σας πληροφορίες και απαντώντας σε ερωτήσεις πριν τις κάνετε.

Επιπλέον, στο κάτω μέρος των αποτελεσμάτων αναζήτησης θα εμφανίζεται το Knowledge Graph Carousel, με φωτογραφίες, videos, links κλπ. όσο το δυνατόν πιο σχετικά με τον όρο αναζήτησης. Όπως είναι λογικό, το Knowledge Graph λειτουργεί καλύτερα όταν αφορά αναζητήσεις σχετικά με μνημεία, ιστορικά πρόσωπα κλπ.

H Google παρουσιάζει το Knowledge Graph, την νεότερη καινοτομία στο Google Search [Video]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC