Η Google λανσάρει την καμπάνια Take Action για το Internet

Η Google λανσάρει την καμπάνια Take Action για το Internet

Η Google ανακοίνωσε ένα νέο project με τίτλο Take Action στο οποίο μπορείτε να συμμετάσχετε και εσείς παραθέτοντας μια ιστορία για το Διαδίκτυο, την οποία μπορείτε να μοιραστείτε με άλλους. Η Google περιγράφει αυτή την πρωτοβουλία ως «το πρώτο βήμα για την ανάπτυξη μιας συζήτησης γύρω από το μέλλον του Internet».

Για να συμμετάσχετε πρέπει να συμπληρώσετε την πρόταση “The Internet is the power to…” και να το μοιραστείτε με το tag #OurWeb. Η δύναμη του Internet, σημειώνει η Google, είμαστε εμείς, οπότε πρέπει να ακουστούμε και να ορθώσουμε το ανάστημά μας ενάντια στις διάφορες πολιτικές.

Τα αποτελέσματα της καμπάνιας παρουσιάζονται στη μορφή ενός δέντρου που αντιπροσωπεύει το πως το Διαδίκτυο εξελίχθηκε σε ένα τόσο ισχυρό εργαλείο για τον κόσμο. Δείτε το (κλικ για μεγέθυνση):

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/04/fetcher_190.jpeg?w=1110

[via Google]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC