Η Intel θεωρεί πως τα Windows 8 δεν είναι έτοιμα για κυκλοφορία

Η Intel θεωρεί πως τα Windows 8 δεν είναι έτοιμα για κυκλοφορία
 
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Intel, Paul Otellini κατά τη διάρκεια ενός εταιρικού event στην Ταϊβάν, φέρεται να είπε πως η Microsoft βιάζεται να κυκλοφορήσει τα Windows 8 στις 28 Οκτωβρίου χωρίς το νέο λειτουργικό να είναι 100% έτοιμο.

Η αποκάλυψη έγινε στο Bloomberg από ένα άτομο που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του αφού η δήλωση του Otellini πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια προσωπικών συζητήσεων.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο διευθύνων σύμβουλος, το λειτουργικό της Microsoft χρειάζεται ακόμα πολλές βελτιώσεις και διορθώσεις και η Microsoft σκοπεύει να προβεί σε αυτές μετά την κυκλοφορία του μέσω αναβαθμίσεων. Ο λόγος που βιάζεται η εταιρεία δεν είναι άλλος από το iPad Mini, την κυκλοφορία του οποίου θέλει να «προλάβει».

Η Intel είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής υλικού και ημιαγωγών για υπολογιστές και αυτή τη στιγμή αποτελεί τον στενότερο συνεργάτη της Microsoft.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC