Η κουνιστή πολυθρόνα έγινε… φορτιστής για το iPad

Η κουνιστή πολυθρόνα έγινε… φορτιστής για το iPad
 
Ένα εντυπωσιακό project υλοποίησε μία ομάδα ελβετών σχεδιαστών, η οποία πήρε μία κουνιστή καρέκλα και τη μετέτρεψε σε… φορτιστή για iPad και iPhone.

Η πολυθρόνα, που συνδυάζει το κλασικό στυλ της κινητής καρέκλας με τις νέες τεχνολογίες, χρησιμοποιεί μια ενσωματωμένη γεννήτρια που μετατρέπει την ταλάντευση σε ηλεκτρική ενέργεια.

Επιπλέον, η κουνιστή καρέκλα, εκτός από φορτιστή διαθέτει ηχεία και βάση για το iPad προκειμένου οι χρήστες να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους τραγούδια και βίντεο.

Οι κατασκευαστές της iRock δηλώνουν ότι μία ώρα «κούνημα» μπορεί να φορτίσει το 35% ενός iPad.

Παρόλο που η καρέκλα είναι ακόμα στο στάδιο της ανάπτυξης, οι σχεδιαστές του Micasa Lab της Ζυρίχης εκτιμούν ότι αν πάρει το δρόμο της μαζικής παραγωγής, θα κοστίζει 1.300 ευρώ.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1120.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1210.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_135.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_141.jpeg?w=1110

karekla_ipad6.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC