Η λειτουργία Google Voice Search του Android 4.1 Jelly Bean σε δοκιμή 47 ερωτήσεων [Video]

Η λειτουργία Google Voice Search του Android 4.1 Jelly Bean σε δοκιμή 47 ερωτήσεων [Video]

Πρόσφατα είδαμε το συγκριτικό video της φωνητικής λειτουργίας Voice Search του Android 4.1 Jelly Bean απέναντι στο Apple Siri του iOS 6, αλλά αυτή τη φορά θα δείτε πως αντιδρά ο “φωνητικός βοηθός” της Google σε 47 διαφορετικές ερωτήσεις, οι οποίες γίνονται προοδευτικά ολοένα και πιο πολύπλοκες.

Τη δοκιμή (σε early beta του Android 4.1 με σύνδεση WiFi) την έχει πραγματοποιήσει και ανεβάσει στο YouTube ο Jean-Louis Nguyen, ο οποίος τονίζει ότι δεν έχει τροποποιήσει καθόλου τις ερωτήσεις του και απλά έχει κάνει ορισμένα κοψίματα μεταξύ των διαφορετικών ερωτήσεων για να μειώσει τη διάρκεια του video. Η επεξεργασία των φωνητικών εντολών γίνεται σε πραγματικό χρόνο.

[Thanks Miltos! – YouTube]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC