Η Logitech ετοιμάζει ψηφιακή κάμερα για HD τηλεοράσεις

Η Logitech ετοιμάζει ψηφιακή κάμερα για HD τηλεοράσεις
 
Βασιζόμενη στην εμπειρία της στην κατασκευή μέσων διαδικτυακής επικοινωνίας, η Logitech σκοπεύει σύντομα να κυκλοφορήσει μια ψηφιακή κάμερα αποκλειστικά για HD τηλεοράσεις.

Η κάμερα είναι σχετικά διακριτική, και μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες και video στα 720p, Τοποθετείται στο επάνω μέρος της τηλεόρασης, συνδέεται σε αυτή μέσω θύρας HDMI ενώ διαθέτει θύρα WiFi και Ethernet. Διαθέτει δικό της επεξεργαστή με ενσωματωμένο το Skype, γεγονός που την καθιστά εντελώς plug & play, μόλις συνδεθεί με την τηλεόραση είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει κλήσεις μέσω WiFi ή καλωδίου.

Με υποστήριξη ειδοποιήσεων, τέσσερα noise-cancelling μικρόφωνα και φακό Carl Zeiss, η Logitech ελπίζει πως οι καταναλωτές θα προτιμήσουν την χρήση ψηφιακής κάμερας στο σαλόνι τους, αφού ο χώρος επιτρέπει σε όλη την οικογένεια να επικοινωνεί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Δείτε το βίντεο

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC