Η Megan Fox διαφημίζει το Aspire S7 Ultrabook

Η Megan Fox διαφημίζει το Aspire S7 Ultrabook
 
Ακολουθώντας τα βήματα της Microsoft, η οποία επιστράτευσε την γοητεία της Jessica Alba για να προωθήσει τα Windows Phone 8, η Acer παρουσίασε ένα νέο διαφημιστικό βίντεο του Aspire S7 Ultrabook με πρωταγωνίστρια την Megan Fox.

Με κανονικό «σενάριο» και ηθοποιούς, το βίντεο δεν μας παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά της συσκευής, απλά μας δείχνει πως αυτή βοηθά την. βιολόγο Megan Fox στο να πραγματοποιήσει τα όνειρα της. Η αλήθεια είναι πως μοιάζει περισσότερο με ταινία μικρού μήκους με τοποθέτηση προϊόντος παρά με διαφήμιση, αφού το ίδιο το ultrabook εμφανίζεται ελάχιστα σε αυτό.

Η νέα διαφήμιση είναι μέρος μιας ευρύτερης εκστρατείας μάρκετινγκ της εταιρείας, μέσω της οποίας χρησιμοποιεί γνωστούς ηθοποιούς για να προωθήσει τα προϊόντα της. Δεν γνωρίζουμε βέβαια το αν οι καταναλωτές εντυπωσιάζονται περισσότερο με το Aspire S7 ή με την Megan, το βίντεο όμως παραμένει εντυπωσιακό.

Δείτε το βίντεο:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC