Η μυγοσκοτώστρα του μέλλοντος

Η μυγοσκοτώστρα του μέλλοντος
 

Μπορεί η μυγοσκοτώστρα να είναι πλήρως χρηστική σε ότι αφορά την εξολόθρευση των ενοχλητικών εντόμων αλλά ούτε high tech είναι ούτε βέβαια διασκεδαστική στη χρήση. Ευτυχώς όμως, επειδή βρισκόμαστε στο 2012, το BugASalt έρχεται να μας δώσει τη λύση.

Τι είναι όμως το BugASalt; Πρόκειται για ένα αλατο-όπλο το οποίο μοιάζει με νεροπίστολο αλλά παρόλα αυτά αρκετά φονικό, τουλάχιστον αν είσαι έντομο. Ευτυχώς όμως είναι εντελώς ακίνδυνο για τον άνθρωπο, όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο.

Η ευφάνταστη ιδέα είναι ακόμα σε στάδιο χρηματοδότησης, μέσω του fundraising site IndieGoGo, με τα 15.000 δολάρια που έπρεπε να μαζέψει ο Lorenzo Maggiore για να φέρει τη δημιουργία του στο φως να φαντάζουν εντελώς παιχνιδάκι: μάζεψε ήδη 62.000 δολάρια και μένουν κι άλλες 45 μέρες χρηματοδότησης.

Αν κι εσύ θέλεις να απαλλαχθείς μια και καλή από τα συμπαθή έντομα, οι προπαραγγελίες για το gadget αρχίζουν στα 30 δολάρια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC