Η Nvidia αποκαλύπτει τα Windows 8 για συστήματα επεξεργαστές ARM

Η Nvidia αποκαλύπτει τα Windows 8 για συστήματα επεξεργαστές ARM

Η έκδοση Release Preview των Windows 8 είναι γεγονός, αλλά ως γνωστόν η κυκλοφορία αυτή δεν αφορά τις συσκευές με επεξεργαστές ARM. Η Nvidia, πάντως, έρχεται να καλύψει το κενό, δίνονται στη δημοσιότητα ένα video με την έκδοση Windows 8 RT εν δράσει.

 

Τα Windows 8 RT θα είναι διαθέσιμα μόνο στους κατασκευαστές υπολογιστών και tablets, η οποίοι θα τα ενσωματώνουν στα συστήματά τους πριν αυτά φτάσουν στον τελικό καταναλωτή. Με άλλα λόγια, δεν πρόκειται να δούμε live την εν λόγω έκδοση πριν κυκλοφορήσουν επίσημα τα Windows 8 και ακόμα κι έτσι δεν αποκλείεται να τη δούμε αρκετές εβδομάδες μετά την κυκλοφορία των εκδόσεων για επεξεργαστές x86.

 

Η συσκευή που εμφανίζεται στο video της Nvidia είναι ένα tablet της Asus με αποσπώμενο physical keyboard. Όλα φαίνονται εντάξει στο video της Nvidia, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε το τελικό προϊόν για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.

 

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC