Η πιο high tech πρόταση γάμου όλων των εποχών (photos)

Η πιο high tech πρόταση γάμου όλων των εποχών (photos)

Οι περισσότερες γυναίκες φαντάζονται πως η πρόταση γάμου που θα τις κάνει ο καλός τους θα είναι ξεχωριστή. Η Kelly Tortorice, ωστόσο, ποτέ δεν πίστευε πως ο σύντροφός της Chandler θα περάσει την διαδικασία σε άλλο επίπεδο, κάνοντας της πρόταση σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας.

Η πρόταση έγινε στην εταιρεία που εργάζεται ο Chandler, τη Valve Software, λέγοντας της Kelly πως βρίσκεται εκεί για να δοκιμάσει νέα προϊόντα.

Φορώντας τα ειδικά γυαλιά, βρέθηκε σε ένα βυθισμένο πλοίο, επισκεύασε ρομπότ, περπάτησε στις Αλπεις και ξαφνικά μες στη μέση του δρόμου είδε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων.

Τότε ο Chandler της είπε να βγάλει τον εξοπλισμό και όλα ζωντάνεψαν. Εκείνος γονατιστός μπροστά της της ζητούσε να την παντρευτεί με ένα δαχτυλίδι στο χέρι.

«Εννοείται πως θα σε παντρευτώ. Σε ευχαριστώ για την ξεκαρδιστική και διασκεδαστική έκπληξη. Σε αγαπώ και ανυπομονώ να για τη ζωή που έχουμε μπροστά μας», ήταν η απάντηση της Kelly.

12119037_10153670151235561_3802633059022

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC