Η Pioneer βάζει το GPS στο παρμπρίζ

Η Pioneer βάζει το GPS στο παρμπρίζ
 
Το επόμενο βήμα της καθοδήγησης στο δρόμο σίγουρα δεν θα στηρίζεται στις συσκευές που χρησιμοποιούμε σήμερα. Πολλές εταιρείες δραστηριοποιούνται σε εξελιγμένες οθόνες στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου που θα παρέχουν τις απαραίτητες πληροφορίες στον οδηγό.

Η Pioneer χρησιμοποιώντας μία οθόνη από τη MicroVision, που ενημερώνει τον οδηγό για την κατεύθυνση, επιχειρεί να ξεπεράσει το σημαντικότερο μειονέκτημα των συσκευών GPS. Με τις πληροφορίες να προβάλλονται στο παρμπρίζ ο οδηγός δεν θα χρειάζεται να σταματήσει να κοιτάει το δρόμο προκειμένου να δει τη μικρή οθόνη του GPS.

Κατά συνέπεια, δεν θα αποσπάται η προσοχή του οδηγού, την ώρα που ο ίδιος θα ενημερώνεται για τη διαδρομή, την ταχύτητα και τα σημεία ενδιαφέροντος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC