Η πρώτη διαφήμιση του Google Nexus 7 Tablet

Η πρώτη διαφήμιση του Google Nexus 7 Tablet

Οι πωλήσεις του Nexus 7 tablet πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά και μάλιστα για ένα διάστημα η Google είχε αφαιρέσει από το Google Play την έκδοση με χωρητικότητα 16GB επειδή ξεπούλησε!

Πάντως, παρά την αυξημένη κινητικότητα, η Google δημοσίευσε και την πρώτη επίσημη διαφήμιση του Nexus 7, όπου πατέρας και γιος βρίσκονται σε ένα camping και εκμεταλλεύονται το WiFi, τη μεγάλη αυτονομία και τις λειτουργίες του tablet για να αναγνωρίσουν τους βάτραχους, να βλέπουν ταινίες, να βρίσκουν τη θέση τους στον χάρτη κλπ.

Να υπενθυμίσουμε ότι ακόμη δεν είναι διαθέσιμο το Nexus 7 στο ελληνικό κατάστημα Google Play, αλλά όσοι επιθυμείτε μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας στο eBay, με τις πωλήσεις να γίνονται σε αυξημένες τιμές…

[via AndroidCommunity]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC