Η πρώτη φωτογραφία με τα «μαγικά» γυαλιά της Google

Η πρώτη φωτογραφία με τα «μαγικά» γυαλιά της Google
 
Η Google σε μια προσπάθεια να διαψεύσει, όσους υποστηρίζουν ότι το Project Glass δεν θα πάρει ποτέ το δρόμο της παραγωγής, μας δίνει την πρώτη φωτογραφία με τα καινοτόμα «μαγικά» γυαλιά.

Συγκεκριμένα, ο Sebastian Thrun της εταιρείας μίλησε για το Augmented Reality ζευγάρι γυαλιών σε συνέντευξή του στον Charlie Rose. Ο Sebastian Thrun, ιδρυτής του μυστικού εργαστηρίου Google X, τράβηξε με τα γυαλιά φωτογραφία τον συνομιλητή του και στη συνέχεια την ανέβασε στο Google+.

Αυτό που εντυπωσιάζει βέβαια είναι ότι ο Thrun δεν έδωσε φωνητικές εντολές για τη φωτογραφία, την ώρα που το demo των γυαλιών υποστηρίζει πως όλα καθοδηγούνται μέσω της φωνής. Τέλος, αρνητικά σχόλια απέσπασε η προσπάθεια του Thrun σχετικά με την ποιότητα της εικόνας.

Δείτε τη φωτογραφία…

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/04/fetcher_1032.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC