Η πρώτη συσκευή με Tizen

Η πρώτη συσκευή με Tizen
 

Φαίνεται ότι η Samsung δεν θέλει να περιοριστεί σε μόνο ένα mobile λειτουργικό αλλά αντιθέτως σκοπεύει να επεκταθεί σε όσα περισσότερα μπορεί με εξαίρεση βέβαια το iOS.

Έτσι λοιπόν μετά την είδηση ότι θα δούμε Samsung συσκευές με το Windows Phone, τώρα μαθαίνουμε ότι η εταιρεία δημιούργησε και το πρωτο smartphone για λειτουργικό Tizen.

Βέβαια πρόκειται απλώς για πρωτότυπο το οποίο απευθύνεται σε developers και δεν θα βγει στην αγορά. Εξάλλου ούτε το Tizen είναι έτοιμο προς χρήση από τους καταναλωτές καθώς είναι διαθέσιμη μόνο η Tizen 1.0 Larkspur SDK η οποία επίσης απευθύνεται μόνο σε developers.

Αν και το να βλέπουμε την ανάπτυξη open source mobile λειτουργικών είναι κάτι εξαιρετικά ευχάριστο, το κατά πόσον η πολυδιάσπαση αυτή είναι κάτι θετικό, θα το δείξει το μέλλον.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC