Η Samsung κινείται εναντίον της LG

Η Samsung κινείται εναντίον της LG
 
Η εταιρική εικόνα της Samsung φαίνεται πως έχει στιγματιστεί το τελευταίο διάστημα. Πολλοί θα μπορούσαν να ισχυριστούν κάτι τέτοιο εξαιτίας της αμφιλεγόμενης παρουσίασης του Galaxy S IV, ωστόσο η κορεατική εταιρεία έχει στο μυαλό της σαν ένοχο τη LG.

Οι κατηγορίες της πρώτης φαίνεται να επικεντρώνονται σε ένα θέμα που προέκυψε στον επίσης ανταγωνιστικό χώρο των οικιακών συσκευών.

Η Samsung έχει καταθέσει μήνυση εναντίον της LG στη Νότιο Κορέα, που συνδέεται με διαφημίσεις που η Samsung υποστηρίζει πως είναι ψευδείς.

Το 2012, η LG δήλωνε στο κοινό πως το δικό της ψυγείο προσέφερε την υψηλότερη χωρητικότητα, αλλά σύμφωνα με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην αγωγή, αυτή η διάκριση άνηκε στη Samsung.

Η συγκεκριμένη κίνηση από πλευράς Samsung μπορεί να θεωρηθεί ως απάντηση στη μήνυση που είχε καταθέσει πέρυσι η LG, για τα διαφημιστικά βίντεο του κορεατικού κολοσσού στο YouTube.

Πρόκειται για μία διαμάχη στην οποία διακυβεύονται 45 εκατομμύρια δολάρια, με τη Samsung να έχει ανοίξει πλέον πολλά δικαστικά μέτωπα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC