Η τέχνη του ήχου

Η τέχνη του ήχου
 
Ακολουθώντας τα βήματα των κορυφαίων μοντέλων, το Montis καταφέρνει να συνδυάσει τον θρυλικό ήχο της Martin Logan με το απαράμιλλο στυλ.

Στην εξέλιξη του Montis, χρησιμοποιήθηκε η αιχμή της τεχνολογίας της Martin Logan, στην πιο πρόσφατη εξέλιξή της.

Στο Montis χρησιμοποιείται το μεγαλύτερο πάνελ που υπάρχει διαθέσιμο. Το μέγεθος αυτό έχει επιτρέψει στο πάνελ να κατέβει ακόμα χαμηλότερα σε συχνότητα και με τον τρόπο αυτό οι μεσαίες συχνότητες να αποκτήσουν ακόμη περισσότερη καθαρότητα.

Με την τελευταία βελτιωμένη γενιά στατόρων, η επιφάνεια ακτινοβολίας είναι διπλάσια απ’ ό,τι στο παρελθόν. Αυτή η δραματική αύξηση στην επιφάνεια μεταφράζεται σε πολύ υψηλότερα ποσοστά απόδοσης και δυναμικών.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/06/fetcher_1130.jpeg?w=1110

Η ομάδα σχεδιασμού της Martin Logan, δημιούργησε αποκλειστικά για την ίδια μία εξαιρετικής ακρίβειας μονάδα DSP η οποία επεξεργάζεται το σήμα σε επίπεδο 24bit. Αυτό σε συνδυασμό με το crossover Vojtko και τα εξαιρετικής ποιότητας εξαρτήματά του, καθώς και με έναν πανίσχυρο ενισχυτή 200Watt, καταφέρνει να αποδώσει πρωτόγνωρα ελεγχόμενο χαμηλό και βάθος για καμπίνα αυτού του μεγέθους.

Η μονάδα DSP επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο και τη μεγιστοποίηση της απόδοσης των φίλτρων, της ισοστάθμισης και όλων των άλλων λειτουργιών στο ψηφιακό πεδίο, προσδίδοντας έτσι την καλύτερη δυνατή ακρίβεια.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/06/fetcher_1224.jpeg?w=1110

Πρεμιέρα στο νέο Montis κάνει ένας πολύ ιδιαίτερος χρωματισμός. Εκτός από τα συνήθη φινιρίσματα, διατίθεται και το χρώμα High Gloss Black Cherrywood, το οποίο αναλόγως του φωτισμού του χώρου αλλάζει απόχρωση!

Όταν πέφτει επάνω του φως, τότε αναδεικνύονται οι κόκκινοι τόνοι του ξύλου, ενώ σε αντίθετη περίπτωση προβάλλονται οι πιο σκουρόχρωμες αποχρώσεις. Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται ένα εντυπωσιακό αλλά ταυτόχρονα διακριτικό εφέ ζωντάνιας. Το ίδιο το ηχείο δείχνει να ζωντανεύει καθώς πέφτει επάνω του το φως.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC