Η υπηρεσία ομαδικών βιντεοδιασκέψεων Hangouts έρχεται στο Gmail

Η υπηρεσία ομαδικών βιντεοδιασκέψεων Hangouts έρχεται στο Gmail

Αδιαμφισβήτητα η λειτουργία που έκανε το Google+ να ξεχωρίσει από πολύ νωρίς ήταν αυτή των ομαδικών βιντεοδιασκέψεων, Hangouts, μιας και τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα δεν προσέφεραν μέχρι τότε κάτι παρόμοιο.

Τώρα, πιστή στην προσπάθεια της να παρέχει μια ενοποιημένη εμπειρία χρήσης των υπηρεσιών της, η Google ανακοίνωσε ότι τα Hangouts θα είναι σύντομα διαθέσιμα στη δημοφιλή υπηρεσία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της, Gmail, αντικαθιστώντας ουσιαστικά το Google Talk video.

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες του Gmail θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν βιντεοκλήσεις με την οικογένεια, τους φίλους ή τους συνεργάτες τους (από 1 έως 10 άτομα) χωρίς να χρειάζεται να έχουν λογαριασμό στο Google+ και όλα αυτά στο αξιόπιστο δίκτυο της Google δίχως προβλήματα και διακοπές.

Η νέα λειτουργία προστίθεται σταδιακά στους λογαριασμούς Gmail των χρηστών και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα είναι διαθέσιμη σε όλους τόσο για browsers, όσο και για συσκευές iOS και Android.

[via GoogleBlog]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC