Η υψηλότερη Advanced+ διάκριση για το Panda Cloud Antivirus

Η υψηλότερη Advanced+ διάκριση για το Panda Cloud Antivirus

Η Panda Security, The Cloud Security Company, ανακοίνωσε σήμερα ότι το Panda Cloud Antivirus, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο cloud-based antivirus στον κόσμο, πέτυχε την κατάταξη Advanced+ Rating στο τελευταίο τεστ “On-demand Detection of Malicious Software” του ανεξάρτητου εργαστηρίου AV-Comparatives.org.

 

 

Στο τεστ έγινε σύγκριση του Panda Cloud Antivirus και 19 άλλων λύσεων. Το Panda Cloud Antivirus εντόπισε επιτυχώς σε ποσοστό 98,6% περισσότερα από 300.000 δείγματα που χρησιμοποίησε το AV-Comparatives.org, επέδειξε επίδοση καλύτερη από αυτή των δωρεάν λύσεων όπως οι Avast, AVG και Microsoft και από αυτή των λύσεων της αγοράς με πληρωμή όπως της Eset ή της Trend Micro, ενισχύοντας τις ισχυρές ικανότητες προστασίας που διαθέτει. 

 

Το τεστ του AV-Comparatives.org εξέτασε επίσης τα false positives, τα οποία το εργαστήριο προτείνει στους χρήστες να εξετάζουν όταν αξιολογούν προϊόντα, καθώς μερικές φορές μπορούν να προκαλέσουν τόσα προβλήματα όσα και οι πραγματικές μολύνσεις. Το Panda τα εντόπισε όλα ως malware εκτός από 10 καθαρά αρχεία, ενώ άλλες antivirus λύσεις εντόπισαν κατά μέσο όρο 54 false positives. Η πλήρης έκθεση των αποτελεσμάτων του τεστ είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση: http://www.av-comparatives.org/en/comparativesreviews/detection-test

 

Αυτό είναι το δεύτερο πιστοποιητικό Advanced+ με το οποίο το AV-Comparatives βραβεύει το Panda Cloud Antivirus στα τεστ “On-demand Detection of Malicious Software”. Αυτή η αναγνώριση ακολουθεί τα εξαιρετικά αποτελέσματα επίδοσης του Panda Cloud Antivirus στην πρόσφατη αξιολόγηση του εργαστηρίου AV-Test.org.

 

Το Panda Cloud Antivirus Free Edition 1.5.2, ανακοινώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, και περιλαμβάνει βελτιώσεις στις επιδόσεις καθώς και νέες λειτουργίες τις οποίες ζήτησε η κοινότητα των χρηστών από την Panda Security. Από την πρώτη ανακοίνωση του Cloud Antivirus το 2009 ως η πρώτη δωρεάν υπηρεσία προστασίας στο cloud για οικιακούς χρήστες, εκατομμύρια χρήστες υπολογιστών σε ολόκληρο τον κόσμο απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της προστασίας που έχει επιβραβευτεί και προσφέρει τη μικρότερη επίδραση στη σύστημα. Αυτή η χαμηλή χρήση των πόρων είναι το βασικό πλεονέκτημα της Collective Intelligence, της ιδιόκτητης τεχνολογίας της Panda η οποία αυτόματα συλλέγει και επεξεργάζεται εκατομμύρια δείγματα malware στο cloud αντί τοπικά στο σύστημα (Η/Υ), όπως κάνουν οι παραδοσιακής αρχιτεκτονικής λύσεις antivirus.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Panda Cloud Antivirus ή για να κατεβάσετε τη λύση επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://www.cloudantivirus.com

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC