Η Valve διαθέτει πλέον και non-gaming software μέσω της πλατφόρμας Steam

Η Valve διαθέτει πλέον και non-gaming software μέσω της πλατφόρμας Steam

Η Valve, διευρύνει την εμπορική δραστηριότητα της πλατφόρμας Steam, ξεκινώντας την πώληση software εκτός των παιχνιδιών που αποκλειστικά διέθετε μέχρι στιγμής στους περίπου 40 εκατομμύρια χρήστες της.

 

Εκπρόσωπος της εταιρείας είχε δηλώσει πως οι gamers που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Steam, δήλωσαν μέσω ερωτηματολογίων πως ενδιαφέρονται για software γενικότερα και όχι μόνο για games κι έτσι η εταιρεία προχώρησε στην κίνηση αυτή

 

Οι τίτλοι που μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμοι, είναι μόλις επτά: GameMaker: Studio, 3D-Coat, ArtRage Studio Pro, 3DMark Vantage, 3DMark 11, CameraBag 2 και Source Filmmaker.

 

Η Valve, για να γιορτάσει την έναρξη της νέας αυτής δραστηριότητας, προσφέρει έκπτωση 10% σε όλα τα παραπάνω προγράμματα μέχρι το τέλος της εβδομάδας – εκτός βέβαια των The GameMaker: Studio και Source Filmmaker, που είναι δωρεάν.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC