Η ΖΤΕ ετοιμάζει τουλάχιστον ένα Windows smartphone

Η ΖΤΕ ετοιμάζει τουλάχιστον ένα Windows smartphone
 
Νωρίτερα φέτος η Microsoft επιβεβαίωσε πως η Nokia, η Samsung η HTC και η Huawei θα κατασκεύαζαν κινητά για την νέα πλατφόρμα των Windows 8.

Όπως όλα δείχνουν στην λίστα μπαίνει και η ΖΤΕ η οποία επιβεβαίωσε πως θα κατασκευάσει τουλάχιστον ένα τηλέφωνο με Windows Phone 8. Δυστυχώς η εταιρεία δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες, είπε μόνο πως η συσκευή θα κυκλοφορήσει το 2013.

Είναι πολύ πιθανό η ZTE να κατασκευάσει ένα high-end τηλέφωνο, ειδικά τώρα που τα Windows Phone 8 υποστηρίζουν επεξεργαστές πολλαπλών πυρήνων και οθόνες υψηλότερων αναλύσεων.

Πέρα από αυτά όμως, είναι δεδομένο πως η Κινέζικη εταιρεία θέλει να μεταβεί σε συσκευές υψηλής ποιότητας και απόδοσης, θέλοντας να βελτιώσει το όνομά της, ένα όνομα που μέχρι σήμερα ήταν συνώνυμο φθηνών και low-end συσκευών.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_96.png?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC