Ηλεκτρονική τηλεόραση ετοιμάζει η Sony

Ηλεκτρονική τηλεόραση ετοιμάζει η Sony
 
Η Sony σκέφτεται να δημιουργήσει τη δική της ηλεκτρονική υπηρεσία τηλεόρασης, που θα λειτουργεί παράλληλα, και φυσικά ανταγωνιστικά, με τις υπάρχουσες καλωδιακές υπηρεσίες.

Η ιαπωνική εταιρία, σύμφωνα με μία αναφορά του ηλεκτρονικού περιοδικού Variety, βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις, με περισσότερα από δύο κανάλια, για την αγορά των δικαιωμάτων τους.

Οι τελευταίες αναφορές, κάνουν λόγο για κυκλοφορία της υπηρεσίας μέσα στο 2013 χωρίς τη συγχώνευση με μεγάλες εταιρίες του χώρου, όπως το NetFlix, το Hulu ή το Amazon Instant Video.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται φήμες για τη είσοδο της Sony σε μία τέτοια αγορά. Άλλωστε, η ιαπωνική εταιρία έχει ήδη καταφέρει να μπει στα σαλόνια των καταναλωτών με τις τηλεοράσεις της, το PlayStation 3 και τα Blueray players.

Σε αυτή την υπηρεσία, πολλοί πιστεύουν ότι σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει και η Sony Pictures Entertainment, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ξεκάθαρος ο τρόπος που αυτό θα γίνει.

Αν οι φήμες επαληθευτούν, η Sony δεν θα είναι η πρώτη εταιρία που θα δραστηριοποιηθεί στο συγκεκριμένο χώρο, αφού άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως η Intel ήδη έχει αναπτύξει την δική της ηλεκτρονική υπηρεσία τηλεόρασης, που σκοπεύει να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC