Εντείνεται η φημολογία για την ημέρα παρουσίασης των νέων iPhones

Εντείνεται η φημολογία για την ημέρα παρουσίασης των νέων iPhones

Όσο περνούν οι ημέρες και πλησιάζει ο Σεπτέμβριος τόσο μεγαλώνει η αδημονία των οπαδών της Apple για τη νέα σειρά των iPhones, με τις διαρροές που αφορούν τις νέες συσκευές να έρχονται καθημερινά στο προσκήνιο. Ωστόσο, αυτό που ίσως «καίει» περισσότερο από όλα, είναι η ημέρα παρουσίασης τους, όταν και θα γίνουν τα πάντα γνωστά, όπως ο αριθμός των νέων μοντέλων, καθώς και τα χαρακτηριστικά τους.

Βάσει εμπειρίας από τις προηγούμενες χρονιές, η παρουσίαση γίνεται τις πρώτες δύο εβδομάδες του Σεπτεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι πέρσι τα iPhones είχαν παρουσιαστεί στις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ κυκλοφόρησαν στην αγορά μία εβδομάδα αργότερα, στις 22 Σεπτεμβρίου.

Με γνώμονα τις προηγούμενες παρουσιάσεις, ο κόσμος της τεχνολογίας εικάζει ότι η Apple θα επιλέξει ως φετινή ημέρα κάποια μεταξύ 10 και 14 Σεπτεμβρίου, με πιο πιθανή τη 12η του μήνα, βάσει των όσων αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ. Δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο μια εβδομάδα νωρίτερα, αλλά οι πιθανότητες είναι σαφώς λιγότερες.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, η εταιρεία θα παρουσιάσει τρία νέα μοντέλα. Αυτά θα είναι το iPhone X Plus, το iPhone 11 και το iPhone 9. Όπως φαντάζει λογικό, ούτε αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC