Η Canon διευρύνει το δικτύο διανομής της στην Ελλάδα

Η Canon διευρύνει το δικτύο διανομής της στην Ελλάδα

Η Canon, ηγετική εταιρεία στις λύσεις απεικόνισης σε παγκόσμια κλίμακα, διευρύνει το δίκτυο διανομής των προϊόντων της στην Ελλάδα με στόχο την υποστήριξη της μελλοντικής ανάπτυξης των πωλήσεων.

Στα πλαίσια αυτά, υπέγραψε με την Info Quest Technologies Α.Ε. σύμβαση μη αποκλειστικής διανομής των καταναλωτικών προϊόντων απεικόνισης Canon στην Ελλάδα.

Η Intersys, συνεργάτης διανομής των προϊόντων Canon εδώ και πολλά χρόνια, παραμένει επίσης διανομέας για τα καταναλωτικά προϊόντα απεικόνισης στην Ελλάδα και παρέχει Διαπιστευμένες Υπηρεσίες Επισκευής και Συντήρησης.

“Η νέα συνεργασία με την Info Quest Technologies θα ισχυροποιήσει τη θέση της Canon στην ελληνική αγορά και θα ωφελήσει τόσο τους εμπορικούς συνεργάτες μας όσο και τους καταναλωτές. Η Intersys συνέβαλε σημαντικά στην επιχειρηματική ανάπτυξη του ονόματος Canon στην Ελλάδα και θα συνεχίσει να αποτελεί ζωτικής σημασίας συνεργάτη για εμάς στο μέλλον,” δήλωσε ο κος Athanas Nastradinov, Διευθυντής του Γραφείου της Canon Europe στην Ελλάδα.

Για τα επαγγελματικά προϊόντα απεικόνισης BIG Canon, η Intersys διατηρεί τον ρόλο του αποκλειστικού τοπικού διανομέα και παραμένει υπεύθυνη, από το 1982, για τις δραστηριότητες marketing, παροχής υπηρεσιών και υποστήριξή τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC