Η εφαρμογή drive and listen θα σε ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσα από τον υπολογιστή σου

Η εφαρμογή drive and listen θα σε ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσα από τον υπολογιστή σου

Αυτή η εφαρμογή κατάφερε μέσα σε λίγα 24ωρα να γίνει viral. Πρόκειται για την εφαρμογή που σου επιτρέπει να ταξιδέψεις με αυτοκίνητο σε πόλεις του εξωτερικού, ακούγοντας μάλιστα τον ραδιοφωνικό σταθμό της εκάστοτε πόλης.

Μπορεί αυτή την εποχή που η Ευρώπη μπαίνει στη δεύτερη καραντίνα τα ταξίδια να αποτελούν είδος προς… εξαφάνιση, μία εφαρμογή έρχεται να βάλει λίγο χρώμα στη ζωή μας.

Πρόκειται για ένα -στην κυριολεξία- ταξιδιάρικο site που σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις μία πόλη που θα ήθελες να βρίσκεσαι, και σε μεταφέρει μέσα σε ένα αυτοκίνητο που… κινείται στην κυριολεξία στους δρόμους της

Σαν να μην έφτανε αυτό, ακούς τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό βάζοντάς σέ σε πραγματικό road mood. Έτσι μπορείς να βάλεις τον πόλη της επιλογής σου και να νιώσεις έστω και για λίγο πως πας μία βόλτα στους δρόμους της με το αυτοκίνητο σου.

Μέσα από οποιονδήποτε browser μπορούμε να οδηγήσουμε στους δρόμους του Λονδίνου, της Νέας Υόρκης, του Παρισιού, ή ακόμη και του Τόκιο με λίγα μόλις κλικ στον υπολογιστή μας…

Από τη θέση του οδηγού μπορούμε να απολαύσουμε απίστευτες διαδρομές, ακούγοντας φυσικά playlists από τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Δοκιμάστε το!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC