Η εφαρμογή που αποτρέπει τα «μεθυσμένα» tweets

Η εφαρμογή που αποτρέπει τα «μεθυσμένα» tweets

Μπλοκάρει την πρόσβαση στα social media όταν είστε μεθυσμένοι!

Μια νέα εφαρμογή «σώζει» τον χρήστη από ένα «μεθυσμένο» tweet ή μήνυμα που μπορεί να καταστεί καταστροφικό για τις σχέσεις του, αφού κλείνει εντελώς την πρόσβασή του στα social media!

Ο λόγος για το Drunk Message Blocker, το οποίο διατίθεται δωρεάν στο Google Play για να παρέμβει και να σώσει την κατάσταση.

Σύμφωνα με το περιοδικό Time, το Drunk Message Blocker δεν είναι η πρώτη εφαρμογή που προστατεύει από συγκινήσεις τους μεθυσμένους αλλά είναι το πρώτο που απαγορεύει την χρήση των social media και μάλιστα με τόση αυστηρότητα, αφού κλείνει εντελώς την πρόσβαση στα social media του χρήστη, δηλαδή Facebook, Twitter, Instagram και Snapchat.

Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή ζητά από τον χρήστη να προβλέψει περίπου πόσες ώρες θα είναι μεθυσμένος, με τις επιλογές να κυμαίνονται από μια ώρα μέχρι και 10 ώρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC