Η εφαρμογή μηνυμάτων που εμφανίζει αυτό που γράφετε στην οθόνη του αποστολέα πριν καν το στείλετε!

Η εφαρμογή μηνυμάτων που εμφανίζει αυτό που γράφετε στην οθόνη του αποστολέα πριν καν το στείλετε!

Μία νέα «μαρτυριάρικη» εφαρμογή μηνυμάτων, φαίνεται να διασφαλίζει την ιδιωτικότητα των συνομιλιών σας, ωστόσο μπορεί ταυτόχρονα να σας βάλει και σε μπελάδες.

Πρόκειται για το Beam Messenger, στο οποίο δε χρειάζεται να πατήσετε αποστολή για να διαβάσει ο συνομιλητής το μήνυμα, αφού τη στιγμή που το γράφετε εμφανίζεται σε αυτόν μία προεπισκόπιση δημιουργίας του.

Αυτό φυσικά κρατάει τις συνομιλίες σας ασφαλείς, αφού στην πραγματικότητα δε χρειάζεται να πατήσετε ποτέ αποστολή μηνυμάτων για να επικοινωνήσετε.

Στον αντίποδα ωστόσο, πρέπει να μετράτε πολύ τις λέξεις σας, γιατί ότι, μα ότι γράψετε, ακόμα κι αν το σβήσετε στη συνέχεια, θα εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο στο συνομιλητή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC