Η EISEX ο νέος διανομέας για τα προϊόντα της Linksys στην Ελλάδα

Η EISEX ο νέος διανομέας για τα προϊόντα της Linksys στην Ελλάδα

Η Linksys, το IT/δικτυακό τμήμα home & business, της πρόσφατα συγχωνευμένης εταιρείας Belkin International και της Foxconn Interconnect Technology (FIT), ανακοίνωσε σήμερα μία νέα συνεργασία με την Eisex Appliances.

Η συμφωνία αυτή αφορά τη διανομή του συνολικού χαρτοφυλακίου Home & Business Linksys.

Σχολιάζοντας τη συμφωνία, ο κ. Καρύδης Νίκος, Belkin & Linksys Regional Sales Director CEE & East Med δήλωσε: ‘’Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με την Eisex Appliances για τη διανομή των προϊόντων της Linksys στην Ελληνική αγορά. Μαζί θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε στην κατηγορία το brand με τον πιο δυναμικό και ουσιαστικό τρόπο’’

Η Linksys είναι πρωτοπόρος στην ασύρματη συνδεσιμότητα από την ίδρυσή της το 1988 με τις πρωτοποριακές της καινοτομίες, τις στρατηγικές ασφαλείας, το βιομηχανικό σχεδιασμό και την εξυπηρέτηση πελατών. Η εταιρεία προσφέρει έναν ευκολότερο τεχνολογικά τρόπο ζωής με τα βραβευμένα προϊόντα δικτύωσης απλοποιώντας τον έλεγχο της κατοικίας, την ψυχαγωγία, την ασφάλεια και την πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω καινοτόμων λειτουργιών και εφαρμογών.

Ο κ. Πάχος Σταύρος, GM της Eisex Appliances προσθέτει ότι ‘’Η Linksys είναι μια πρωτοποριακή μάρκα με μεγάλες προοπτικές και είμαστε περήφανοι που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την εξειδίκευση και την εμπειρία μας στο κανάλι για να αναπτύξουμε περαιτέρω το αποτύπωμα της στην Ελλάδα.”

Σχετικά με τη Belkin International

Το 2018, η FIT συγχωνεύθηκε με την Belkin International (Belkin, Linksys, Wemo, Phyn) για να δημιουργήσουν έναν παγκόσμιο ηγέτη ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων. Σήμερα αυτή η ομάδα, οδηγεί στη σύνδεση των ανθρώπων με τις τεχνολογίες στο σπίτι, στο χώρο εργασίας και εν κινήσει (“Connected Things” –  Belkin), καθώς και στο smart home (“Connected Home” – Linksys, Wemo και Phyn).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC