Η Google θα εξαγοράσει υπηρεσία live streaming για 1 δισ. δολάρια

Η Google θα εξαγοράσει υπηρεσία live streaming για 1 δισ. δολάρια

Η Google σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για την εξαγορά της υπηρεσίας live streaming, Twitch, με το ποσό να φθάνει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Το Twitch είναι μια υπηρεσία με ειδίκευση στο live streaming για gamers και έγινε γνωστή μέσα από τις κονσόλες Xbox One και κυρίως το PS4.

Επιπλέον, διαθέτει και video editor που διευκολύνει την εγγραφή και μετέπειτα επεξεργασία – και ανέβασμα στο Twitch – videos από παιχνίδια, είτε videos που έχουν συλληφθεί από την κάμερα του PS4.

Μια τέτοια εξαγορά, είναι σημαντική για την βελτίωση των υπηρεσιών live streaming του Youtube, αλλά μπορεί να είναι η αρχή για το άνοιγμα της Google προς τους gamers, χωρίς να έχει διαρρεύσει κάποιο σχέδιο της εταιρίας στο χώρο αυτό.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC