Η IBM μηνύει το Twitter για 3 πατέντες

Η IBM μηνύει το Twitter για 3 πατέντες

O πόλεμος που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό ανάμεσα σε εταιρείες υψηλής τεχνολογίας με αφορμή τα πνευματικά δικαιώματα διάφορων πατεντών συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Αυτή τη φορά, η ΙΒΜ είναι η εταιρεία που περνά στην αντεπίθεση και μηνύει το Τwitter με αφορμή τρεις πατέντες που χρησιμοποίησε.

Σχολιάζοντας το θέμα, εκπρόσωπος του Twitter υποστήριξε ότι «είναι άγνωστο τι θα αποφασίσουν τα δικαστήρια σε αυτή την υπόθεση. Από τη μία έχουμε επιχειρήματα να αντικρούσουμε την ΙΒΜ σχετικά με τους ισχυρισμούς της για αντιγραφή πατεντών, από την άλλη όμως δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα κερδίσουμε. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνουμε συμφωνία που δεν θα είναι συμφέρουσα για την εταιρεία μας».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC